Estructures | MATPIN
16016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16016,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

MATPIN

ESPECIALISTES EN ESTRUCTURES DE FORMIGÓ

Som especialistes en la construcció de tot tipus d’estructures de formigó armat, murs i encofrats. Comptant amb una extensa trajectòria professional, basant-nos en el rigor tècnic i la qualitat que requereix l’obra pública i privada.

 

Som un equip de professionals amb gran experiència en el sector. Comptem amb un equip qualificat de seguretat i salut a les obres. En cada situació oferim la solució constructiva més segura i òptima. Disposem de tot tipus d’eines i maquinària d’última tecnologia per solucionar cada necessitat, adaptant-nos a tots els tipus d’obra i cobrint un ampli territori.

 

Durant la nostra trajectòria, des de l’any 1997, any de fundació del grup MATPIN, hem treballat per tot el nord-est de Catalunya, havent construït un total de més de 500.000 m2.

PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

per oferir-te el millor servei

JESÚS NÚÑEZ

Gerent

JOAQUIM NÚÑEZ

Cap d’Obra

XAVIER SEDANO

Cap d’Obra

500000

M² CONSTRUÏTS PEL NOSTRE EQUIP

Som especialistes en estructures de formigó